LINK YAPI Tasarım Merkezi Oldu!

LINK YAPI San. ve Tic. AŞ. 40 yılı aşkın süredir devam eden tasarım çalışmalarını Sektörünün 18. Türkiye'nin ise 355. Tasarım Merkezi'ni kurarak taçlandırdı.

LINK Yapı, tasarım odaklı çalışmaları ile 27 Kasım 2019 tarihinden itibaren “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü Değerlendirme ve Denetim Komisyonu” tarafından uygulanan 5746 Sayılı Kanun kapsamında “TASARIM MERKEZİ” olmanın gururunu taşıyor.

Aynı zamanda sektörümüzde 18. Ülkemizde ise 355. Tasarım Merkezi olarak hizmet ettiğimiz sektöre bu anlamda da katkı sağlamanın memnuniyeti ile 27 kişiden oluşan Tasarım Merkezi Ekibimizle hayal edilenleri güçlü mühendislik yeteneklerimiz, üretim parkurumuz ve nitelikli çalışmalarla birleştirerek gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz. Bu önemli adımın bundan sonraki ulusal ve uluslararası düzeyde rekabetçi gücümüzü arttıracağına ve projelerimizi geliştirme ve farklılaştırmaya yönelik çalışmalarımıza güç katacağına inanıyoruz. 

 

40 yılı aşkın süredir LINK YAPI olarak, "Mekanik Tesisat" içerisinde yer alabilecek herhangi bir hattın kendi özelliğine uygun olarak yapıya bağlanması için gerekli olan tüm askı ve destek sistemleri ile ilgili çözümler üretiriz ve çözümlerimizi sunarız. Serüvenimize başladığımız ilk günden bu yana, hem müşterilerimizin ihtiyaçlarını hem de içinde bulunduğumuz sürekli değişen pazarların ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürün yelpazemizi geliştirmek için pazardaki değişiklikleri sürekli izliyor ve adapte oluyoruz.

 

Dünyanın bir çok yerinde kullanılan Boru Askı Destek Sistemleri, Havalandırma Bağlantı Sistemleri, Ses ve Titreşim Yalıtımı Sistemleri, Sismik Sınırlama Sistemleri, Endüstriyel Askı ve Destek Sistemleri, Modüler Profil Sistemleri, Cephe Sistemleri ve Yapı Tespit Sistemlerinde sağladığımız geniş ürün yelpazemiz bize, projeler için tam entegre bir yaklaşıma sahip olma avantajı sağlamış bu anlamda LINK’i her zaman bir adım önde tutmuştur.

 

Bugün, ürünlerimiz tüm dünyada 25'ten fazla ülkede kullanılmaktadır. Pakistan, Rusya, Özbekistan, Azerbaycan, Gürcistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Sudi Arabistan, Mısır, İtalya'da seçilmiş distribütörlerimiz ise yerel bazda hizmet vermeye ve bu anlamda globalleşmeye verdiğimiz öneme işaret etmektedir.

Hizmetlerimiz için yüksek kalite standartlarını korumaya odaklanıyoruz. Biz bir ISO 9001 şirketiyiz ve ürünlerimizin birçoğu; UL, FM, GOST, TSEK,  ETA, TSE, TUV, TUV NORD gibi ulusal ya da uluslararası sertifikalara sahiptir.

 

Şirket kültürümüzde var olan hassas bir yaklaşımla her bir projeyi tasarım aşamasından itibaren ele alıp uygulama ve denetim aşamalarının sonuna kadar dikkatle ele alır, planlama, üretim ve lojistik birimlerimiz ile zamanında teslimat ve üst kalitede ürün tedariki için çalışırız. LINK bünyesinde ki her bir departman ve sahip olduğu ekipler 360 derece hizmet anlayışımızın birer parçasıdır. Çünkü bir mühendislik projesi sırasında alınacak önemli kararlar ve hassas değerler vardır. Mühendislik ekibimiz de bu anlayışla iş ortaklarımızı desteklemek için; tasarım, malzeme, ürün seçimi, montaj  ve gelecekteki kullanım için onlara danışmanlık yaparak hizmet anlayışını da farklılaştırmıştır.

Ürün sistemlerimizin birçoğu, kurulum süresini ve dolayısıyla işgücü maliyetlerini azaltmak için yenilikçi anlayış ile tasarlanmıştır. Tüm proje yolculuğumuz boyunca Tasarım Merkezi Ekibimizle birlikte sektörümüz ve ülkemiz için daha verimli çalışmalar yapmak  LINK’in en büyük motivasyonu olmaya devam edecektir.