TÜYAK - Yangın ve Güvenlik Sempozyumu

LINK YAPI, 4-5 ARALIK 2019 İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Sarayı, Rumeli Sergi Salonu’nda Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen ULUSLARARASI YANGIN ve GÜVENLİK SEMPOZYUMU’na katıldı.

 

Bu yıl 6.sı düzenlenen sempozyumda, can güvenliğinden yangın riski yönetimine, sigortadan yangın uyarı ve otomatik söndürme sistemlerine kadar endüstriyel tesislerde yangın güvenliğine ilişkin birçok konu ele alındı. Yurt içi ve dışından 48 akademisyen, bilim adamı ve uzman konuşmacı katıldığı sempozyumda endüstriyel yangınlar sırasında kayıpları minimuma indirmenin yolları tartışıldı.

 

Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösterdiği prestijli projeleri ile dikkat çeken LINK Yapı; Sismik Sınırlama Sistemleri başta olmak üzere, Ses ve Titreşim Yalıtımı Sistemleri, Tesisat  Bağlantı Sistemleri, Yapı Tespit Sistemleri, Modüler Profil Sistemleri ürün gruplarından örneklerle sempozyumda Türkiye’ de ki sektörün de en büyük temsilcilerinden biri olarak standında ziyaretçilerini ağırladı.

 

 

2 gün süren sempozyumda ;yangına, sabotaja, depreme, iş kazalarına, çevre risklerine karşı günümüz teknolojisine uygun koruma ve önleme sistemlerindeki gelişmeleri ve yeni tasarım esaslarını açıklamak, problemleri tartışmak, yangın ve güvenlik sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirmek, ilgili yönetmelik ve standartlardaki gelişmeleri açıklamak için oldukça önemli olan etkinlikte güvenlik konusu da tekrar vurgulanmış oldu.